Hoe maak ik een account aan?

Ga naar www.refq.com en klik op Aanmelden.

In het aanmeldscherm kan je eenvoudig je gegevens ophalen vanaf LinkedIn. We vullen dan je naam, profielfoto, headline/bio en je e-mailadres in. Je kan het ook met de hand invullen.

Kies vervolgens een wachtwoord en ga akkoord met de voorwaarden.

In de volgende stap vragen we je om je mobiele nummer te bevestigen. Referenten willen immers graag zeker weten dat ze voor jou de referentie afgeven. Daarom tonen we je mobiele nummer in de uitnodiging aan je referent. Bij twijfel kan de referent dan contact met je opnemen. We vragen we je daarom eenmalig je mobiele nummer te bevestigen bij je volgende login. Vanzelfsprekend zullen we je nummer nooit voor iets anders gebruiken!

Binnen één minuut is je portfolio geactiveerd en kan je je eerste referentie inwinnen!

Je krijgt vervolgens nog een e-mail met een link om je account te bevestigen.