Hoe wijzig ik de referenties in mijn showcase?

Je kan heel eenvoudig en realtime de referenties in je showcase wijzigen.

Stap 1. Klik op 'Mijn Showcase' in je portfolio

Stap 2. (De)selecteer nu de referenties die je wilt laten zien in je showcase

en klik op 'Volgende stap'

Gefeliciteerd! Je showcase is aangepast.

Stap 4. Zorg dat je showcase gezien wordt!

Je kan de link naar je showcase eenvoudig delen. Privé, bijvoorbeeld per e-mail, of openbaar via social media. We hebben het eenvoudig gemaakt om je showcase te laten zien op Facebook, Twitter of je LinkedIn-tijdlijn.

Tip: Voeg je showcase toe aan je LinkedIn-profiel om extra op te vallen. Kijk hier voor een uitleg.