Hoe deel ik een referentie?

Een referentie is om te delen. Dat hebben we dus heel eenvoudig gemaakt.

Selecteer je referentie in je portfolio en kies voor 'Referentie delen'

Je ziet nu het scherm om een deelbare link aan te maken. Iedereen met de link kan vervolgens je referentie inzien.

Klik op 'Maak een deelbare link'

Je ziet nu de link (http://refq.com/usNJSMy) naar je referentie die je kan kopiëren en vervolgens kan delen. Bijvoorbeeld per e-mail of in je CV kunt.

Je kan zien hoe de referentie er voor andere uitziet via 'Bekijk Link'

Wil je de link naar deze referentie niet meer delen? Dan kan je rechtsonder klikken op 'Verwijder de link'. Je referentie blijft dan in je portfolio, maar is niet meer benaderbaar voor anderen.