Wat is mijn wachtwoord?

Je hebt je wachtwoord aangemaakt tijdens het aanmaken van je account.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Let op! Heb je voor 23 juni 2016 een account aangemaakt, dan kan je alleen inloggen met je LinkedIn-profiel en heb je geen apart wachtwoord.

Geef je de voorkeur aan het inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord, dan kan je een wachtwoord aanvragen via je instellingenpagina. Die vind je rechtsboven bij je profielfoto.

Klik vervolgens op 'Nog geen wachtwoord of wachtwoord vergeten' en we sturen je een e-mail om een wachtwoord aan te maken. Vanaf dat moment kan je inloggen met je e-mailadres en je wachtwoord.