Hoe activeer ik mijn showcase?

In je showcase publiceer jij je referenties die je openbaar wilt delen. Zo publiceer je eenvoudig referenties die relevant zijn voor een volgende opdracht of baan waarvoor je in de markt bent.

Jij bepaalt wat men ziet en jouw profiel is direct toegankelijk voor iedereen op www.refq.com/jouw-naam. Je showcase is daarmee de perfecte plek om jezelf te etaleren.

Je activeert je showcase op de volgende wijze:

Stap 1. Klik op 'Mijn Showcase' in je portfolio

Stap 2. Selecteer nu de referenties die je wilt laten zien in je showcase

en klik op 'Volgende stap'

Stap 3. Activeer je showcase door te klikken op 'Activeer je showcase'

Gefeliciteerd! Je showcase is nu geactiveerd. De link naar je showcase is http://refq.com/voornaam-achternaam en je kan je showcase zelf bekijken door te klikken op 'Bekijk link'.

Stap 4. Zorg dat je showcase gezien wordt!

Je kan de link naar je showcase eenvoudig delen. Privé, bijvoorbeeld per e-mail, of openbaar via social media. We hebben het eenvoudig gemaakt om je showcase te laten zien op Facebook, Twitter of je LinkedIn-tijdlijn.

Tip: Voeg je showcase toe aan je LinkedIn-profiel om extra op te vallen. Kijk hier voor een uitleg.